EMBIRD STUDIO 2021

EMBIRD STUDIO 2021HÍMZŐ SZOFTVER BOX

Ennek a programnak a segítségével könnyedén beírhatja a papírokat a digitális világba, és kihasználhatja számos lehetőséget, például a könnyű képszerkesztést, az új grafikai elemek átméretezését, új grafikai elemek hozzáadását és eltávolítását, a tervezés kezelését. 

Ez a szoftver teljes mértékben kompatibilis a Windows 10-tel, és telepíthető és futtatható a Windows korábbi verzióin, beleértve az xp-t is. A számítógépes szoftverrel történő hímzés egyik fontos előnye, hogy könnyen szerkesztheti a tervet. Az olyan alapvető szerkesztési feladatok mellett, mint az átméretezés, a színek megváltoztatása, a különböző betűtípusú és stílusú szövegek használata, a kép nem kívánt részeinek törlése és még a grafikus elemek másolásának lehetősége, a nagy terv több kisebb méretre osztása, a használat lehetősége kész képek a tervezésben. Szimulációi vannak a hímzési műveleteknek. 

Az Embird egyéb jellemzői; Ezzel a programmal könnyedén konvertálhatja a kiváló minőségben elkészített tervet különböző formátumokra. Alapértelmezés szerint ez a program számos szabványos mérettel rendelkezik a hímzéshez, de könnyen megváltoztatható. Ha a képernyő kalibrálva van, akkor a képet valós nézetben és méretben láthatja. Lehetőség van arra, hogy a képet gif animációs formátumban, sőt képernyővédőként is kiadhassa. Ez a program 3D-ben hímezi a tervét, és szimulálja, hogy jó ötlete legyen a munka fizikai kimenetéről. A színek megválasztásához számos színkatalógus tartalmaz különféle színkombinációkat, amelyeket felhasználhat tervei során. 

Ár: 1.199.000,- Ft (Az ár tartalmazza a 27%-os áfát)

Megrendeléshez kérjük vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeinken.
info@kortepc.hu